Nehéz feladat könnyű megoldása

Az ember vállalkozóként hihetetlen sok nehézséggel találja szembe magát. Eleve a vállalat megalapításakor két tábor jellemző az ember környezetében. Az egyik, aki biztosítja arról, hogy mindenben mellette lesz, mellette áll, nincs az a nehézség, amiben ne fogná a kezét, sőt, majd ha elbizonytalanodik, akkor bizony ő fog erőt és lendületet adni számára, a másik pedig aki kétkedik, elmondja, hogy a vállalkozó lét bizonytalan és nagyon sok forrás kell egy cég kialakításához és sorolhatnám. Az első csapatból az első nagyobb nehézség vagy probléma hatására bizony gyakran sokan átpártolnak a második csapathoz, és ha még mindig marad mellettünk támogató ember, akkor szerencsésnek érezhetjük magunkat, hiszen akkor megvan az esélye, hogy az az ember nagyon hosszú ideig tényleg támogatni fog bennünket. Mellettem az első nagy problémánál nem igen maradt senki. Ezzel sem igazán volt gond, csak tudtam, hogy hihetetlen gyorsan kell találnom olyan partnereket, akik segítenek a feladatok megoldásában. Számomra ebben az időszakban ez lett a prioritás, hiszen tudtam, hogy egy cég csak akkor működhet jól, hogy ha tökéletes és erős, stabil alappal rendelkezik.

Persze azért elgondolkodok, amikor még mindig nekem kell keresgélni egy hosszú és fárasztó nap után, hogy hol van megfelelő homlokrakodó eladó, de aztán rá is ébredek, hogy megbízható és jó embereket nehéz a cég élére állítani, és én annak is örülök, hogy a mezőgazdasági munka terén sikerült olyan szakembereket találnom, akik a szakmai munkában megbízható és minőségi segítséget nyújtanak számomra.

Persze most már azt is elmondhatom, hogy rájöttem, a beszerzés feladata sem lesz számomra sem olyan ördöngős, hogy ha találok egy olyan partnert, akire hosszú távon tudok számítani és megbízható, szakszerű segítséget és persze gépeket ad számomra. Így már, hogy az umwelt kft. a legtökéletesebbnek mondható segítőtársam ebben, ez a feladat sem annyira bonyolult, még egy esetleges pályázat esetében sem. Csak ajánlani és javasolni tudom őket mindenki számára aki mezőgazdasági gép beszerzés terén igényli a segítséget.