Hogy a legjobbakkal dolgozz együtt

Az ember manapság már nem azzal a ténnyel küzd, hogy nagyon nehéz egy-egy szakembert megtalálni az adott szükségletére, hanem bizony leginkább azzal, hogy a google kereső által felajánlott rengeteg lehetőség közül felelősségteljesen és eredménycentrikusan, ám azért a költségeket is figyelembe véve tudjon dönteni. Én is számtalan esetben találkoztam azzal a nehézséggel, hogy egyetlen egy keresésemre több lehetséges találatot is kaptam, és bizony iszonyatosan nehezen tudtam csak döntésre jutni közülük, és azt kell mondjam, hogy akkor sem igazán volt mindig a legjobb és legcélravezetőbb a választásom. Sokszor bántam meg, hogy mégsem a másik lehetőség mellett döntöttem, és bár persze váltani mindig lehet, azét egy cég életébe egy új partnert bevezetni sosem könnyű, akinek közepes vagy annál nagyobb vállalkozása van, azt gondolom ezt pontosan tudja.

Nagyon fontos, sokszor ma már kulcsfontosságúnak mondható az, hogy az ember egy-egy részfeladat tekintetében hogyan dönt a választásnál. Én már kifejezett taktikát próbáltam a választás folyamatára kialakítani, azonban rá kellett jönnöm, hogy ezt nem fogom tudni megoldani, hiszen feladatonként más-más tényezők fontosak a választásnál. Éppen ezért marad a jó öreg ajánláskérés és persze a tájékozódás olyan embereknél akik már vagy foglalkoztatták a kiszemelt céget vagy csapatot, vagy aktuálisan is együtt dolgoznak a választás tárgyával. Egyik sem könnyű feladat, de meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy a döntés a lehető legjobb változatot hozza számunkra.

A fotoda csapata nálunk például iszonyatosan hosszadalmas választási folyamat eredményeként került a csapatba. Olyan embereket kerestünk ugyanis, akik nem csak tökéletes és profi eredményt szolgáltatnak számunkra eredményként, hanem egyszerűen és gördülékenyen lehet velük együtt dolgozni. Azt kell mondjam, hogy ennél jobb döntést nem is hozhattunk volna, hiszen azóta is folyamatos az együttműködés és iszonyatosan eredményes a közös munka. Hogy ha valaki termékfotók és termékfotózás feladatát illetően keres profi szakembereket, csakis őket ajánlom, mert biztosan nem fog csalódás érni senkit sem.