Neked is szükséged lehet a segítségükre

Az ember egy ideig azt gondolja, hogy az ő telefonja törhetetlen, és hogy azok az emberek járnak pórul ezzel a kérdéskörrel, akik nem vigyáznak megfelelően a készülékeikre, vagy nem megfelelő élethelyzetekben, nem megfelelő módon használják a telefonjaikat. Persze aztán az élet általában ezekre a gondolatokra válaszul odadob egy jó kis feladatot, ahol megmutathatja az ember, hogy ő bizony sokkal jobban csinálja, mint azok akiket megszólt, és hát valljuk meg őszintén, általában nem is igazán sikerül jobban megugrani mint akit előzőleg bíráltunk. Én is így jártam nem olyan régen, hiszen én mindig is azt gondoltam, hogy telefont összetörni csak gondatlanság okán lehet.

Amióta azonban megszülettek a gyerekek én is kénytelen vagyok úgy használni a telefont, ahogy sosem tettem vagy ahogy sosem akartam, hiszen odaszorítom sokszor csak az állammal az arcomhoz és közben a gyerekekkel foglalkozok, vagy főzök, vagy pakolok éppen valamit. Egy tény, soha nem nyugodtan ülve teát kortyolgatva telefonálok egy ideje. És hát persze meg is esett velem is, amit sokszor másoknál nem értettem meg, kicsúszott a telefonom az államtól és azonnal össze is tört a kijelző. Persze én sem voltam erre felkészülve, és fogalmam sem volt, hogy hol van a városban olyan Android szerviz csapat, ahol gyorsan és jó áron, na és persze biztosan és biztonságosan meg tudják csinálni a telefonomat.

Az egyik nagyon jó barátomtól kértem segítséget, aki persze először jól kinevetett, majd később elárulta, hogy az androidszerviz.hu csapata a legjobb Budapest területén az android telefon szervíz területén, ezért csak őket ajánlja, és hát őszintén szólva nem is kellett bennük csalódnom. Azt gondolom, hogy mindenkinek szüksége lehet a segítségükre, legyen szó bármilyen telefonos problémáról, mert előttem épp egy adatmentés telefonról szolgáltatással nyújtottak felbecsülhetetlen segítséget egy ügyfélnek. Ne bíráljunk, mert bármikor kerülhetünk mi is bajba. Ha viszont gond van, ez a kis csapat biztos és profi segítséget tud nyújtani számunkra.